The best Side of ξενοδοχεια κυπαρισσια

Wiki Article

Διατηρώντας, λοιπόν, μέχρι σήμερα ανέπαφα από τον μαζικό τουρισμό το παραδοσιακό χρώμα και την υπέροχη γραφικότητά του, το Κυπαρίσσι, που συναντάται σχεδόν κρυμμένο στην άκρη της Λακωνίας, οφείλει την ονομασία του στα πολλά κυπαρίσσια που βρίσκονται στην περιοχή και αποτελεί έναν ανεξάντλητο προορισμό γεμάτο με μαγικά τοπία.

Με όλα τα ακίνητα της αγοράς, προβολή σε χάρτη, χωρίς διπλές και τριπλές αγγελίες για το ίδιο ακίνητο, έξυπνη ταξινόμηση και πολλές ακόμα μοναδικές δυνατότητες.

Ακολουθεί το ταξίδι Οι επισκέπτες μένουν στο κατάλυμα και ελέγχουν πόσο ήσυχο είναι το δωμάτιο, πόσο φιλικό είναι το προσωπικό κ.α.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο διαχωρισμός του κυπαρισσιού σε αρσενικό και θηλυκό δεν αναφέρεται στο φύλο των ανθέων, αλλά στη διάταξη του φυλλώματος.

Αυτό το παραθαλάσσιο κατάλυμα προσφέρει κήπο, βεράντα και ιδιωτική παραλία. Προσφέρονται πετσέτες και λευκά...

Πάνω από την παραλία του Να, θα βρείτε πολλά ταβερνάκια τα οποία έχουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και προσφέρουν ενοικιαζόμενα δωμάτια για διαμονή.

Εδώ κάπου θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η περιοχή στο Να σφύζει από κόσμο!

Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή, ιδανική αν θέλετε να συνδεθείτε με την φύση και την άγρια ομορφιά.

Το νερό απίθανο, ενώ η ησυχία της αυγής συνεχίζεται μέχρι περίπου τις δέκα, οπότε εμφανίζονται οι οικογένειες και τα παιδάκια. Τότε είναι που η μέρα ζωηρεύει και ο ήλιος αρχίζει σιγά-σιγά να τσουρουφλάει.

Και τέλος η Μητρόπολη, το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο ενδιαφέρον κομμάτι του χωριού, που βλέπει στην ομορφότερη παραλία του.

Η βιομηχανία ξυλείας έγινε μια σημαντική οικονομική δύναμη στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες, με τα κυπαρίσσια να αποτελούν σημαντικό στοιχείο της βιομηχανίας. Η ζήτηση για ξύλο κυπαρισσιού συνέχισε να αυξάνεται και τα δέντρα υλοτομήθηκαν με μη βιώσιμο ρυθμό.

Δείτε έναν read more ακόμη προορισμό δημοφιλή στους επισκέπτες μας.

Στην αρχαιότητα το Κυπαρίσσι ήταν γνωστό με το όνομα Κύφαντα και η ακρόπολή του βρίσκεται επάνω στον λόφο Καστράκι. Τους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους ανήκε διοικητικά πότε στη Σπάρτη και πότε στο Αργος.

Συμπερασματικά, η ιστορία του κυπαρισσιού είναι συνυφασμένη με την πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη των νότιων Ηνωμένων Πολιτειών. Από τις παραδοσιακές χρήσεις του από τους ιθαγενείς Αμερικανούς μέχρι το ρόλο του στη βιομηχανία ξυλείας, το κυπαρίσσι έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της περιοχής.

Report this wiki page